Menu

Werken bij 10 Select

Sinds onze oprichting hebben we maar één doel: technisch talent begeleiden bij hun zoektocht naar een nieuwe baan. We geloven in ons vak. Als echte vakspecialisten zijn wij vol passie en ondernemerschap elke dag bezig met het maken van de beste matches tussen kandidaat en bedrijf. We geven gevraagd en ongevraagd advies met verstand van zaken en hebben een grote focus op klanttevredenheid.

Onze recruiters, consultants, stagiaires en online marketingspecialisten vormen de basis van ons succes. Samen werken we keihard om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Dat maakt ons blij. Dat smaakt naar meer. Samen vieren we deze successen, gunnen we elkaar succes. Sterker nog: we helpen elkaar successen te behalen.

Bij ons moet je jezelf zijn. Staan we open voor jouw ideeën. Je wordt dagelijks uitgedaagd het maximale uit jezelf te halen. Laat je inspireren door het mooiste vak in de wereld en maak kennis met 10 Select!

Werken bij 10 Select is werken in een gezellig team! 10 Select; begonnen in oktober 2010 in een economische mindere tijd. Nu met hard werken en een enorme drive staat er een bureau met 18 medewerkers en een 2-tal vestigingen in Breda en Antwerpen.

LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
10 Select BV gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.